Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات فارس با اشاره به اولویت برنامه های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در ایجاد دسترسی شبکه پهن باند برای مناطق محروم و روستایی، از اتصال ۱۶۷ روستای بالای ۲۰ خانوار استان از ابتدای امسال به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پرسرعت با جمعیتی بالغ بر ۱۴۶ هزار نفر خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهرداد سهرابی گفت: طبق ماده ۶۷ قانون برنامه ششم توسعه، وزارت ارتباطات باید در توسعه زیرساخت‌های خدمات الکترونیکی در مناطق محروم و روستایی سرمایه گذاری کند و امکان ارائه حداقل چهار خدمت اصلی دولت (سلامت، آموزش، کشاورزی و بانکی) را در ۸۰ درصد از روستاهای بالای ۲۰ خانوار فراهم کند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره ارتباطات فارس، سهرابی افزود: با شیوع کرونا و افزایش مطالبات مردم برای اینترنت پرسرعت بویژه برای آموزش‌های مجازی، با تاکیدات و حمایت‌های وزیر ارتباطات نهضتی در حوزه ارتباطات کشور به راه افتاد تا دسترسی لازم برای تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پرسرعت فراهم شود.

سهرابی با اشاره به وسعت فارس و تعدد روستاها، گفت: توسعه ارتباطات روستایی در نقاط مختلف استان نیازمند حمایت‌هایی بود که در این بخش نیز با پیگیری و مساعدت استاندار فارس، نمایندگان مردم شریف استان در مجلس شورای اسلامی، فرمانداران و همچنین همکاری هایی که دستگاههای اجرایی مرتبط برای رفع موانع توسعه زیرساخت های ارتباطی استان داشتند از جمله شرکت توزیع برق، اداره راهداری، منابع طبیعی، جهادکشاورزی و نیروی انتظامی استان، تعامل خوبی در این بخش انجام شد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات فارس همچنین با تاکید بر اینکه کمبود تجهیزات به علت شرایط تحریم‌های اقتصادی، روند توسعه را با سختی و کندی مواجه کرده است، اظهار کرد: علی‌رغم این مشکلات از ابتدای سال تا یک ماه قبل دسترسی ۱۱۲ روستای بالای ۲۰ خانوار در ۲۵ شهرستان استان با جمعیت ۱۱۱ هزار و ۳۸۹ نفر شامل ۳۲ هزار و ۱۴۹ خانوار روستایی استان به شبکه ملی اطلاعات فراهم شد.

سهرابی در خصوص برنامه‌های توسعه اینترنت پهن باند در روستاهای استان نیز گفت: متناسب با نیاز شهرستانهای استان و با اولویت نقاطی که محرومیت و جمعیت بیشتری دارند، ۸۴ روستای بالای ۲۰ خانوار در ۲۵ شهرستان استان با جمعیت ۵۶ هزار و ۲۹۲ نفر شامل ۱۶ هزار و ۵۸۱ نفر در برنامه آتی توسعه ارتباطات روستایی استان قرار دارند و تلاش می‌کنیم تا پایان سال این روستاها را نیز به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پرسرعت متصل کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اینترنت اینترنت پرسرعت فارس وزارت ارتباطات قانون برنامه ششم توسعه شبکه ملی اطلاعات روستای بالای ۲۰ خانوار شبکه ملی اطلاعات اینترنت پرسرعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۸۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!

ایتنا - شرکت های مخابراتی و فناوری ژاپن در حال آزمایش نسل جدید اینترنت پرسرعت موسوم به 6G هستند که گفته می شود می تواند ۵۰۰ برابر سریع‌تر از اینترنت 5G باشد.
اپراتور مخابراتی ان.تی.تی و شرکت های دوکومو، ان.ای.سی و فوجیتسو با همکاری یکدیگر، موفق به توسعه یک دستگاه آزمایشی 6G شده‌اند که می‌تواند داده‌ها را با سرعت باور نکردنی ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه انتقال دهد.

این سرعت نزدیک به ۱۰ برابر اوج سرعت نسل پنجم اینترنت یا 5G و حدود ۵۰۰ برابر سریع تر از متوسط سرعت دریافتی یک گوشی هوشمند 5G است.

به طور مثال، با این سرعت می توان معادل ۸ تا ۹ فیلم سینمایی با کیفیت متوسط نتفلیکس را در هر ثانیه دریافت یا ارسال کرد!

تیم تحقیقاتی ژاپنی برای دستیابی به این موفقیت، از باندهای فرکانس بسیار بالای ۱۰۰ تا ۳۰۰ گیگاهرتزی استفاده کرده‌اند. این امر باعث افزایش چشمگیر ظرفیت و پهنای باند در مقایسه با نسل‌های قبلی اینترنت شده است.

کارشناسان معتقدند چنین سرعت انتقال داده باورنکردنی می تواند در زمینه های مختلفی از جمله دریافت ویدیوهای با کیفیت بالا، مدیریت ارتباطات بین خودروهای خودران و حتی برقراری ارتباط با دستگاه های فضایی موثر واقع شود.

 

سرعت ۱۰۰ گیگابیتی 6G نه تنها دستاورد شگفت‌انگیزی در زمینه انتقال داده است، بلکه از نظر افزایش ظرفیت شبکه نیز یک گام به جلو محسوب می شود. این بدان معنا است که تعداد بیشتری دستگاه می‌توانند همزمان به اینترنت متصل شوند.

البته باید توجه داشت که سرعت های گزارش شده حداکثری هستند و رسیدن به چنین سرعت هایی در محیط‌های واقعی نیازمند زیرساخت های پیشرفته سخت افزاری و نرم افزاری است.

اما به گفته متخصصان، با گذشت زمان و توسعه فناوری، ابعاد و هزینه های فناوری 6G نیز کاهش خواهد یافت و استفاده گسترده از آن امکان پذیر می شود.

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت
  • ۱۸۳ روستای خدابنده با جمعیت بالای ۲۰ خانوار از نعمت برق برخوردار است
  • روستا‌های بالای ۱۰ خانوار بخش مرکزی گناوه برق‌رسانی می‌شوند
  • اجرای پروژۀ فیبر نوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • رتبه اول کشوری در زمینه انجام تکالیف قانونی صدور مجوز
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • درز اطلاعات محرمانه ارتش آلمان در اینترنت
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!
  • عکس معناداری که آذری جهرمی منتشر کرد