Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-06@20:09:41 GMT

تمام مدارس اول شهریور به اینترنت وصل می‌شوند

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۳۳۴۲۵

صراط: محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در نشست شورای اداری خراسان شمالی گفت: با شیوع کرونا و کوچ آموزش به فضای مجازی، یکی از نگرانی‌ها نداشتن دسترسی به فضای مجازی است و در این زمینه، تا پیش از مهرماه، تمام مدارس به اینترنت متصل می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرتگاران، او افزود: یک نگرانی دیگر برای خانواده ها، دسترسی نداشتن به گوشی مناسب است که در این زمینه هم، تلاش داریم تا بتوانیم با تبلت مناسب و ارزان و منحصر به استفاده دانش آموزان برای آموزش، دغدغه‌ها را مرتفع کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حاجی میرزایی با تاکید بر اینکه آموزش و پرورش، برای آموزش در آغاز سال تحصیلی آتی، کاملا آماده است، افزود: ما مسئول آموزش همه بچه‌ها هستیم و برای همه فکر کرده ایم، گزینه‌های مختلف داریم تا هیچ دانش آموزی در سال تحصیلی جدید، از آموزش بازنماند، اگر امکان برگزاری کلاس‌ها به صورت حضوری یا نیمه حضوری باشد آموزش‌ها ارائه می‌شود و برای آموزش در بستر فضای مجازی هم آمادگی داریم تا تمام دانش آموزان را پوشش دهیم.

وزیر آموزش و پرورش افزود: خانواده‌ها نگرانی برای پوشش تحصیلی فرزندان در سال تحصیلی جدید نداشته باشند.

او با اشاره به راه اندازی شبکه آموزش دانش آموز (شاد) گفت: ایران، در بسیاری از قابلیت‌های آموزش، در نقطه خوب قرار دارد، البته این به آن معنا نیست که آموزش در فضای مجازی نسبت به حضوری بهتر است، اما اکنون دانش آموزان در این بستر می‌توانند به بهترین تدریس‌ها دسترسی داشته باشند.

حاجی میرزایی گفت: یکی از عرصه‌ها که متاثر از کرونا دچار تغییر شد آموزش است و دانش آموزان از حضور در کلاس درس بازماندند، البته سرعت واکنش ایران در آموزش و به لحاظ کمیت و کیفیت و تنوع، در مقایسه با بسیاری از کشور‌ها حتی کشور‌های پیشرفته قابل رقابت است.

او افزود: در روز‌های کرونایی، ۶۴ درصد از جمعیت آموزشی کشور به پیام رسان‌های اجتماعی روی آورد که البته ایراد‌هایی داشت، این فضا در اختیار ما نبود، اختصاص به آموزش نداشت و نمی‌دانستیم چه چیز در این فضا می‌گذرد، به ناچار شبکه آموزشی دانش آموزی ایجاد شد.

وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: اکنون در نظارت و ارزشیابی از پیش از کرونا جلوتر هستیم و به لحاظ دسترسی به عدالت آموزشی در موقعیت بهتر از پیشاکرونا قرار داریم.

او در بخش دیگری از سخنان خود، عادت گریزی را لازمه مدیریت عنوان کرد و گفت: عادت و غفلت، یکی از آسیب‌ها است که عادت، زندگی را آسان‌تر و فرصت را ضایع و ظرفیت را تباه می‌کند، یکی از لازمه‌های مدیریتی، غفلت گریزی و عادت ستیزی است تا تحول ایجاد شود.

حاجی میرزایی افزود: با کرونا بسیاری از روش‌ها تغییر یافت و انسان، ناگزیر شد تا طور دیگری به پیرامون خود نگاه کند، البته تجربه ایران اسلامی در کرونا، تجربه ارزنده و درخور تقدیر و تحسینی است، در این مدت کسی را از مراکز درمانی برنگرداندیم، ظرفیت تخت‌های کرونایی ما هیچگاه پر نشد، ناگزیر نشدیم پذریش را اولویت بندی کنیم، این کار‌هایی است که در برخی کشور‌ها انجام شد، اما در ایران به خوبی مدیریت شد.

او با اشاره به بالا بودن مرگ و میر بر اثر کرونا گفت: در ایران، به دلیل ورزیدگی شبکه بهداشت و درمان و فرهیختگی مردم، با اتکای به فرهنگ غنی و قوی اسلامی، در رویارویی با کرونا هوشمندانه عمل شد.

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر لزوم مشارکت مردم در مدرسه سازی گفت: بیش از آنچه به مدرسه نیاز داریم، به مشارکت نیازمندیم و باید مشارکت خیران در مدرسه سازی گسترش یابد که طرح «آجر به آجر» به همین منظور طراحی و اجرایی شده است.

او درباره پایین بودن حقوق معلمان نیز گفت: در این دولت، تلاش زیادی شده تا حقوق این قشر افزایش یابد و البته بیشترین میزان افزایش هم اتفاق افتاده است، اگرچه این بدان معنا نیست که حقوق آنان از دیگر اقشار بالاتر رفته، بلکه بخشی از بی عدالتی‌ها جبران شده است.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: حاجی میرزایی اینترنت شیوع کرونا وزیر آموزش و پرورش صراط نیوز وزیر آموزش و پرورش حاجی میرزایی دانش آموزان فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۳۳۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود

حجت‌الاسلام پورثانی با اشاره به اینکه طی سال‌های قبل مربی پرورشی مدرسه به عنوان یک کارمند درجه ۲ نگاه می‌شد گفت: لزوماً هم مربی پرورشی کلاسی نداشته بود. همان طور که می‌بینیم امروز هم نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: ما فقط در پایه هفتم و هشتم یک درس تفکر و سبک زندگی داریم، در پایه‌های دیگر درس خاصی در امور تربیتی نداریم؛ مربی‌های پرورشی هم ابزار مناسب برای اهداف خود را ندارند.

در فضا، محتوا و نیروی انسانی کمبود داریم

وی با بیان اینکه فضا، محتوا و نیروی انسانی سه ضلع کار تربیتی است گفت: در هر سه ضلع ما دچار کمبود و مشکل هستیم. کار تربیتی تنها به وسیله آموزش و پرورش قابل جمع نیست؛ وظایف آموزش و پرورش هم با دیگر دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست. رهبری هم برای مسئله تاکید کردند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: ما باید عرصه را برای همه دغدغه‌مندان عرصه تربیتی فراهم کنیم. یکی از موانعی که نمی‌توانستیم بعد از ظهر مدارس و پنج شنبه‌ها را در اختیار امور تربیتی قرار دهیم خوشبختانه با برنامه هفتم توسعه عملیاتی کردیم.

وی با اشاره به اینکه درب آموزش و پرورش به روی همه دغدغه‌مندان عرصه فرهنگی و تربیتی باز است؛ گفت: ۵۰ هزار گروه جهاد تبیین در سراسر کشور بزرگترین عملیات جهاد تبیین را راه اندازی کردند. اعتقاد ما و شعار دولت هم همین است که اگر می‌خواهیم در آموزش و پرورش اتفاقی بیفتد چاره‌ای جز ورود با ضابطه گروه‌های جهادی ندارد.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: شاخص اصلی ما رسیدن به حیات طیبه منطبق با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است. البته برخی معتقد بودند وزارت آموزش و پرورش باید به نام وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر یابد؛ سند تحول هم بر مبنای تربیت است و حتی پیوست برنامه درسی آن را هم دیده است. طرح اتقان را هم با هدف تقویت روحانیت در مدارس راه اندازی کردیم.

معلوم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند

وی در خصوص باز بودن درب مدارس به روی دانش آموزان در روزهای پایانی هفته گفت: ما سند جامع اوقات فراغت دانش آموزان را نوشته‌ایم. تمام اوقاتی که دانش آموز در اختیار مدرسه نیست و معلوم هم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند. آموزش و پرورش به عنوان متولی اصلی تربیت، باید برای تمامی اوقات دانش آموز برنامه داشته باشد.

لزوم فعال شدن ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد

حجت‌الاسلام پورثانی با بیان اینکه ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد باید فعال شوند گفت: ما آماده میزبانی همه گروه‌های مردمی را که در چهارچوب انقلاب فعالیت کنند؛ در تابستان داریم. در ۷۲۵ منطقه آموزش و پرورش یک دبیرخانه اوقات فراغت داریم؛ هر فردی که دغدغه‌مند امور تربیتی است و برای این موضوع برنامه دارد می‌تواند به دبیرخانه مراجعه کند. ما این آمادگی این مسئله را داریم و معتقدیم که درِ مدارس را هم به روی گروه‌های مردمی باز می‌کنیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • ۴ سالن ورزش دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش